Sajten uppdateras inte längre.

  • Maria-Pia-Header-ilska.png
    Att möta ilska, aggression och starka känslor hos barn

    Att möta och stötta barn i affekt och samtidigt se till att övriga barn inte far illa kräver sinnesnärvaro, emotionell balans och en stor portion tålamod. Maria-Pia ger dig verktyg för att utveckla din impulskontroll, självkänsla och empati, samt för att hantera stress, oro och konflikter.

    Läs mer
  • Den-obotlige_header.png
    Den Lyckliga Pessimisten

    En humorföreställning om optimist-maffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness - en lektion i att livet inte är så jäkla enkelt som optimisterna vill få oss att tro!

    Med lika delar humor och psykologi levererar Jan Bylund och Mattias Lundberg träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor... 

    Läs mer
På grund av uppdateringar gäller Nyårspriset till 31/1/2019!!

På grund av uppdateringar på hemsidan, väljer vi att behålla Nyårspriset tills vidare.

PASSA PÅ! 

Öppna föreläsningar
Välj föreläsning.
Vi utvecklar personalgrupper inom företag, vård, skola och omsorg. ​Effektiv kommunikation, konflikthantering, pedagogisk utveckling, sunt arbetsklimat, god lär- och arbetsmiljö, etc.
Öppna föreläsningar
Välj ort.
Ni hittar Medalgons öppna föreläsningar på 19 olika orter runt om i Sverige. Välj din ort i bläddraren för att se vad som är inplanerat i framtiden i din hemstad.
Talarförmedling
Välj talare.
Behöver du en föreläsare eller moderator till en utbildning, konferens, studiedag eller kick-off? I vår talarförmedling finns många inspirerande och skickliga föreläsare.
Teman i fokus
Brandmannen som blev pedagog
All You Need Is Love-5 nyanser av kärlek
Vem behöver röstteknik?
Problematisk skolfrånvaro
Jag är inte Pappa till en skitunge, jag är Pappa till Stålmannen